Orginele onderdelen bij ons verkrijgbaar

Van busbedrijf naar autobedrijf

Autobedrijf de Zeemeeuw is sinds de oprichting in 1920 behoorlijk aan veranderingen onderhevig geweest. Zo begon de grondlegger van ons bedrijf Jacobus Fontijn met busdiensten van de Noordzee naar de Zuiderzee (vandaar de naam '' de Zeemeeuw"). In de periode na de tweede wereldoorlog was er van een goed georganiseerd lijndienstennet geen sprake meer en allengs gingen de autobussen plaats maken voor personenauto's en bestelwagens. De handel in en het sleutelen aan personenauto's groeide, waarbij auto's van Britse komaf de boventoon voerden.

Dealerschap Triumph

In 1963 verwierf autobedrijf de Zeemeeuw het dealerschap van het sportieve merk Triumph, dat overigens niet meer bestaat. Maar de trouwe berijders bleven komen en dat doen ze nog steeds. Vanwege de liefde voor de Engelse auto werd er ook gesleuteld aan de merken Rover, mini en MG. Dit zijn nog steeds de merken die elke dag onze werkplaats te vinden zijn. Ook de laatste versies van de merken Rover en MG hebben voor ons geen geheimen.

Gebruikte onderdelen

Naast een loods vol met gebruikte onderdelen kunnen we ook bijna alle nieuwe ondedelen van deze merken nog leveren. Ook voor het merk Rover wat momenteel van eigenaar gewisseld is.

Zoekt u voor uw klassieker of oldtimer een bepaald onderdeeltje of plaatwerk, gewoon even bellen.

 

 

 

 

 

 
Webdesign: VirtuWeel.nl © Copyright 2008 de Zeemeeuw l dislaimer l e-mail

Onderdelen

In onze voorraad hebben wij nog gebruikte onderdelen liggen van de modellen vanaf 1963 en later.

Gespecialiseerd in:

Wij doen voor u:

Wij leveren:

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:
8:30 - 12:30
13:30 - 18:00
Zaterdag:
10:00 - 12:30

 

 

Naar beginpagina Historie onderhoud restauratie route