Orginele onderdelen bij ons verkrijgbaar

Restauratie en deelrestauratie

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij uw oldtimer weer in geheel orginele staat brengen. Van dorpel-reparatie tot het vervangen van complete body's, binnenschermen, chassisbalken of andere onderdelen. Het restaureren van klassiekers of oldtimers is een apart vak, de auto's van die tijd zaten toch iets anders in elkaar dan tegenwoordig. Deze kennis is bij ons overgegaan van vader op zoon.

Upgrading

Als u dagelijks met uw oldtimer op de weg zit is het wel zo verstandig dat de auto aangepast is aan de huidige veiligheidseisen. U kunt bij ons de auto laten upgraden zodat hij voldoet aan de huidige eisen. Te denken valt aan het verbeteren van het remvermogen of het plaatsen van rolgordels i.p.v. heupgordels. Zo zijn er tal van zaken die verbeterd kunnen worden zonder dat aan het uiterlijk iets wordt verandert.

Schadetaxatie en reparatie

Mocht het onverhoopt toch gebeuren en u heeft een flinke deuk in uw bolide. Maak dan even een afspraak met uw verzekeringsagent en onze werkplaats, dan zorgen wij ervoor dat alles weer in orginele staat wordt teruggebracht.

Ruitreparatie

Ook voor ruitreparatie en ruit vervanging kunt u bij ons terecht. Vaak betaalt de verzekering de volledige reparatie, dus laat tijdig het raam repareren of vervangen.

 

 

 

 
Webdesign: VirtuWeel.nl © Copyright 2008 de Zeemeeuw l dislaimer l e-mail

Occasions

Wij hebben een wisselen-de voorraad oldtimers en moderne gebruikte auto's staan. Kom gewoon even een kijkje nemen. Misschien staat hij er tussen.

Gespecialiseerd in:

Wij doen voor u:

Wij leveren:

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:
8:30 - 12:30
13:30 - 18:00
Zaterdag:
10:00 - 12:30

 

 

Naar beginpagina Historie onderhoud restauratie route