Orginele onderdelen bij ons verkrijgbaar

Onderhoud en reparaties

Grofweg kennen we twee soorten onderhoudsbeurten, de grote en de kleine beurt. Het verschil leggen we u graag even uit.

 

Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat etc. En wordt in de meeste gevallen de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. In meeste gevallen is de APK keuring gratis als er gelijktijdig een grote onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. U kunt erop rekenen dat autobedrijf de Zeemeeuw deze beurten uitvoert volgens de specificaties van de fabrikant.

Moderne elektronica

Wij hebben de modernste controle- en diagnoseapparatuur en het juiste gereedschap in huis. Bij ons werken autotechnici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste autotechnieken, zoals ABS, Tiptronic en vele andere innovaties in autoland.

Revisie

Als uw oldtimer u in de steek laat betreffende vermogen of hij gaat een beetje teveel olie vebruiken, denk dan eens aan een revisie of vervanging van het motorblok. Ook voor remrevisie, banden en uitlaten bent u bij ons aan het juiste adres. Kom eens langs en vraag vrijblijvend een prijsopgave.

 

 
Webdesign: VirtuWeel.nl © Copyright 2008 de Zeemeeuw l dislaimer l e-mail

Occasions

Wij hebben een wisselen-de voorraad oldtimers en moderne gebruikte auto's staan. Kom gewoon even een kijkje nemen. Misschien staat hij er tussen.

Gespecialiseerd in:

Wij doen voor u:

Wij leveren:

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:
8:30 - 12:30
13:30 - 18:00
Zaterdag:
10:00 - 12:30

 

 

Naar beginpagina Historie onderhoud restauratie route